Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - علمای برجسته اهل‌سنت استان کردستان در سالروز شهادت حضرت علی(ع) ضمن ابراز غم و اندوه، به وصف گوشه‌ای از عظمت مولای متقیان پرداختند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حضرت علی(ع) شخصیتی است که تربیت یافته دامن پیامبر اسلام(ص) است، دوران کودکی را در نزد پیامبر سپری کرد و پس از بعثت پیامبر اکرم(ص)، نخستین ایمان آورنده به ایشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولای متقیان(ع) در تمام دوران رسالت پیامبر همواره در رکاب پیامبر اسلام برای دفاع از اسلام و اعتلای کلمه توحید مبارزه کرد و افتخارات فراوانی برای اسلام آفرید، احادیث و روایات رسیده از پیامبر اعظم(ص) در رابطه با شخصیت علی(ع) بیانگر عظمت و مقام والای آن حضرت در نزد رسول اکرم است.

حضرت امیرالمؤمنین علی(ع), شخصیتی است که همه جهان اسلام و بزرگان اهل‌سنت از او به بزرگی یاد می‌کنند و عظمت مولای متقیان در کتاب‌های متعدد آمده و الگوگیری از این بزرگمرد اسلام می‌تواند ریشه تمام کینه‌ها و دشمنی‌ها را بین مسلمانان شیعه و سنی بخشکاند.

علمای برجسته اهل‌سنت استان کردستان در سالروز شهادت حضرت علی(ع)، ضمن وصف گوشه‌ای از عظمت و ویژگی‌های مولای متقیان، ارادت خود را به اهل‌بیت(ع) نشان دادند.

ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با تسلیت سالروز شهادت حضرت علی(ع) اظهار داشت: حضرت علی(ع) یک جوانمرد با غیرت و شجاع بود که همواره حامی مظلومان و یتیمان بود و با دشمنان اسلام مبارزه می‌کرد.

وی با بیان اینکه بزرگ‌منشی، مهربانی و اخلاق حضرت علی(ع) زبان زد دوست و دشمن بود، گفت: مولای متقیان بهترین و کامل‌ترین الگوی بشریت است که باید همه با هم از سیره و روش آن حضرت الگو بگیریم.

امام جمعه سنندج با ذکر اینکه حضرت علی(ع) نماد عدالت‌طلبی و مهرورزی است، تصریح کرد: امام علی(ع) در عین شجاعت و ابهت، مظهر بخشش و مدافع فقرا بود.

ماموستا محمد امین راستی، عالم برجسته اهل‌سنت در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به جایگاه حضرت علی (ع) اشاره و اظهار داشت: در زمان شروع اتحاد مهاجر و انصار، پیامبر بزرگ اسلام (ص) حضرت علی را به جانشین خود برگزید.

وی افزود: از دیدگاه اهل سنت حضرت علی(ع) سجده از بت نبرده و به کرم الهی وجهه معروف بوده، حضرت علی تربیت شده دانشگاه نوبت است.

امام جمعه موقت شهر سنندج بیان کرد: حضرت علی (ع) همسر فاطمه زهرا(س) دختر پیامبر است، و به عنوان مولای متقیان جایگاه بزرگی نزدشیعه و سنی دارد.

ماموستا راستی گفت: از دیدگاه اهل سنت هر قلبی محبت حضرت علی(ع) در آن باشد ایمان وجود داشته و در هر قلبی محبت حضرت علی(ع) نباشد ایمانی در آن قلب نیست.

ماموستا مصطفی شیرزادی، عالن برجسته اهل‌سنت  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تسلیت شهادت حضرت(ع) به جایگاه ایشان از دیدگاه اهل سنت اشاره و اظهار داشت: حضرت علی از دیدگاه اهل سنت جایگاه والایی داشته و بسیار باشخصیت و خدا دوست هستند.

وی افزود: در باره حضرت علی(ع) آیه نازل شده و نزدیک به 300 آیه در قرآن کریم در شأن ایشان و خانواده‌اش نازل شده است، امروز شیعه و سنی در غم شهادت جانکاه مولای متقیان حضرت علی (ع) سوگوار و عزادار هستند.

ماموستا شیرزادی بیان کرد: پیامبر بزرگ اسلام در فتح قله خیبر اعلام کرد پرچم پیروزی را به دست کسی خواهم داد که خدا و پیامبر(ص) را قبول و دوست خواهد داشت و آن علی(ع) است؛ این انسان بزرگ خود را در جای رسوال اکرم فدای پیامبر اسلام کرد.

امام جمعه مریوان گفت: حضرت علی(ع) به بی‌نوا و اسیر کمک می‌کرد و در این روزهای ماه مبلرک رمضان‌ می‌طلبد که ثروتمندان و خیران در کمک به نیازمندان از آن حضرت الگوبرداری کنند. 

اجتماع علویون در شهرستان بیجار استان کردستان برگزار شدمرثیه‌ سیدمحمد عاملی به مناسبت سالروز شهادت امام علی(ع) + فیلم

ماموستا عبدالرحمن خدایی، امام جمعه شهرستان بانه نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت (ع) به همه امت اسلام اظهار داشت: همه ما از شهادت این بزرگمرد تاریخ ناراحت و غمگین هستیم؛ امام علی محبوب اهل‌سنت و همه برای ایشان احترام خاصی قائل هستیم؛ حضرت علی (ع) حامی نیازمندان و محرومان بودند.

وی گفت: خداوند جایگاه و مقام حضرت (ع) را بسیار بزرگ و والا کرده و امیدواریم به واسطه این بزرگی و برکت این بزرگان ما را نیز ببخشد.

عالم برجسته اهل‌سنت دربارۀ فضایل حضرت علی(ع) با بیان اینکه زبان از وصف عظمت مولای متقیان قاصر است، می‌گوید: همواره حکمت از گفتارش چیده می‌شد و دانش‌های آشکار و نهانی به قلبش بسته بود، همیشه از سینه‌اش دریاهای علوم، جوشان و امواج‌شان خروشان بود، تا آنجا که رسول خدا(ص) فرمود: «أَنَا مَدِینَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِیٌّ بَابُهَا؛ من شهر علمم و علی باب (در) آن است.»

انتهای پیام/484/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سالروز شهادت حضرت دیدگاه اهل سنت برجسته اهل سنت مولای متقیان شهادت حضرت ع حضرت علی ع امام جمعه امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد هادی مشیری خراسانی، کارشناس مذهبی درمورد شاگردان امام جعفر صادق (ع) گفت: امام جعفر صادق علیه‌السلام به عنوان یک شخصیت ویژه‌ی اسلامی؛ هم در جهان اسلام و هم در مکتب شیعه مطرح هستند.

وجود مبارک امام صادق علیه‌السلام در دوران خود از عظمتی برخوردار بودند که دانشمندان مطرح زمان نسبت به عظمت علمی حضرت علیه‌السلام همیشه معترف بودند. شخصیت‌هایی مثل ابوحنیفه، مالک و شخصیت‌های دیگری که بعضاً از شاگردان امام جعفر صادق علیهم السلام در میان شیعه محسوب می‌شدند. مثل جناب جابر حیان که دانشمندی اهل طوس بود و برای ادامه تحصیل به ری رفت و سپس، از آن جا عازم مدینه شد و به محضر امام جعفر صادق علیه السلام رسید و دو سالی در محضر حضرت علیه‌السلام شاگردی کرد و علوم فراوانی را فرا گرفت و وقتی برای دستگیری‌اش داخل منزلش رفتند و دستگیرش کردند مقداری از علوم خود را در کتاب‌های خود منتقل کرده بود که این کتاب‌ها توسط دشمنان زمان ازبین رفتند و بخش اندکی از علوم و رساله‌ها و کتاب‌های ایشان در اختیار شیعیان باقی ماندند و همین مقدار اندک از کتاب و رساله‌های ایشان باعث شدند تا این دانشمند بزرگوار به عنوان پدر علم شیمی در دنیا مطرح شود. 

حجت‌الاسلام مشیری خراسانی تصریح کرد: مفضل، یکی دیگر از شاگردان امام جعفر صادق (ع) و از اندیشمندان زمان خود بودند و حضرت علیه السلام عنایت ویژه‌ای به ایشان داشتند که در یک مقطعی هر روز صبح، امام جعفر صادق علیه السلام به ایشان مباحث توحیدی را در قالب معارف زیست محیطی و انسان شناسی و علوم مختلفی از این قبیل آموزش می‌دادند و این شاگرد امام جعفر صادق علیه السلام، کتابی را به نام «توحید مفضل» نوشت که حقیقتاً امروز، یکی از آثار فاخر علمی در جهان به ویژه نزد شیعه و مسلمانان است و وقتی این کتاب‌ها و آثار شاگردان امام جعفر صادق علیه السلام و افرادی که به دست حضرت علیه السلام تربیت شده و رشد پیدا کرده‌اند را نگاه می‌کنیم عظمت کار امام جعفر صادق علیه السلام، خودش را نشان می‌دهد. 

این کارشناس مذهبی مطرح کرد: هشام بن حَکَم از دیگر افرادی بود که از شاگردان و پرورش یافته‌های امام جعفر صادق علیه السلام به شمار می‌آمد که هارون عباسی درمورد ایشان می‌گفت زبان هشام در دل‌های مردم از هزاران شمشیر موثرتر است. 

وجود مبارک امام جعفر صادق علیه السلام علاوه بر تربیت شاگردان نسبت به رسیدگی به امور جامعه خود تلاش و همت ویژه‌ای داشتند؛ به طوری که حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، بخشی از درآمد‌های خود را صرف نیازمندان جامعه کرده و حتی بخشی از آن‌ها را با بردن آذوقه درب منزلشان به صورت گمنام تأمین می‌کردند. به همین دلیل، به دوستان و شاگردان خود تأکید زیادی می‌کردند که اگر نیاز ندارند کار و تلاش کرده و با آن، دیگران را تأمین کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مشیری خراسانی افزود: یکی از دوستان امام جعفر صادق علیه السلام نقل می‌کند که در مسجد مشغول عبادت بوده است و حضرت امام جعفر صادق علیه السلام وارد مسجد پیامبر (ص) شدند و دیدند که دوست حضرت (ع) مشغول عبادت و دعا هستند. 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند که این وقت روز، این جا چه می‌کنی؟ آن فرد عرض کرد: آقا. الحمدالله وضع مالی بنده خوب است و دیگر، نیازی به کار کردن ندارم و به اندازه کافی، دارایی دارم و به همین دلیل، می‌خواهم بقیه عمرم را به عبادت صرف کنم. 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: خیر. برو و کار کن و با انجام کار و بدست آوردن درآمد خود، زندگی دیگران که نیاز دارند را تأمین کن.

 این نشان دهنده نگاه عمیق اسلام به کسب و کار و ایجاد درآمد در سطح جامعه است؛ یعنی به گونه‌ای کسب درآمد کنیم که اگر خودمان به آن نیازی نداریم حداقل، دیگران بهره‌مند شوند. بنابراین، افراد در هر فضای اقتصادی که باشند موظف هستند برای تأمین جامعه و نیاز دیگران کار کنند و از درآمد و ثروت بدست آمده، دیگران را مورد بهره‌مندی قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • یادواره شهدای نیر با محوریت فضائل استاد شهید مطهری
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • خداوند از معلمان و دانشمندان به عنوان لوح محفوظ نام می‌برد
  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد